TOKİ Şehit Hikmet Mert Ortaokulu

WEB https://tokisehithikmetmertoo.meb.k12.tr
Adres : KUŞLUVAN MAH. BARBAROS TOKİ CAD. NO 22/1 GÖLKÖY/ORDU
VİZYON : BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ ve KENDİNE GÜVENEN, GİRİŞİMCİ BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK. ONLARA 21. YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK. İSTİYORUZ Kİ; Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İSTİYORUZ Kİ; 21. yüzyıl dünyası ile bütünleşmiş, her alanda uluslararası standartlara ulaşmış, yenilikleri takip eden ve eğitimiyle anılan bir okul olalım. İSTİYORUZ Kİ; Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olsunlar ve bunun gerekliliğine inansınlar. İSTİYORUZ Kİ; Veliler, okulumuzda öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.
MİSYON : TOKİ Şehit Hikmet Mert Ortaokulu olarak öğrencilerimizi milli kimliğini kazanmış kendisi ile barışık iyi vatandaş, insani değerleri benimsemiş, dünya ile barışık, çağın gereklerine uygun, toplum ve insan hayatının gerektirdiği niteliklere, yeterliliklere sahip bir vatandaş olarak yetiştirmek, çevresini ve sağlığını koruyabilen, özgüveni gelişmiş, eleştirel düşünmeyi öğrenmiş, soran ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek, öğrencilerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bir üst kuruma hazırlamaktır.
BAŞARILAR :

Isınma : KALORİFERLİ
Servis :
Ulaşım : Öğretmenlerimizin bazıları Ordu´ya günlük gidiş geliş yapmaktadır bazıları ise TOKİ konutlarında ve ilçe merkezindeki evlerde kalmaktadır.
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine : 900 m İl Merkezine : 62 km